Teo Trandafir si-a lansat sediul de campanie

sedi campanie, teo trandafirCandidata PDL pentru colegiul 19 din Capitală, Teo Trandafir, şi-a lansat duminică sediul de campanie, în prezenţa purtătorului de cuvânt Cristian Preda şi a deputaţilor Sever Voinescu şi Teodor Paleologu.

"Am fost acuzată în ultima vreme că nu ştiu politică deloc. Nu e chiar aşa. De-a lungul a 18 ani de televiziune am cunoscut personal cam toţi politicienii din România. I-am cunoscut, le-am înţeles punctele de vedere, am înţeles care sunt diferenţele de platformă, (...) nu sunt complet ruptă de fenomen", a spus Teo Trandafir, în faţa jurnaliştilor şi a militanţilor PDL.

Ea a susţinut că singurul lucru care o diferenţiază de alţi politicieni este sloganul - "Mai mult suflet, mai puţină politică".

Purtătorul de cuvânt al campaniei, Crstian Preda, a amintit mass-media că este coleg de generaţie cu Teo Trandafir, ambii fiind studenţi în 1989. "A venit timpul ca studenţii din 1989 să ajungă la putere, fără aranjamente şi pe tot felul de reţele ale acestui sistem care amestecă politicieni, oameni de afaceri, corupţii, toate tenebrele în care s-a scăldat lumea politică românească. (...) Teo este un om simplu, care spune lucruri cu miez, cu sens. (...) E un om de nădejde, cu suflet, aşa cum se spunea pe vremuri - o fată de comitet", a afirmat Preda.

El a declarat că experienţa mediatică poate fi utilă unui politician, dând exemplul unor europarlamentari foşti realizatori de televiziune şi criticând astfel argumentul contracandidatei Liliana Mincă.

Preda a susţinut că Teo Trandafir va trebui să aibă apariţii mediatice la Realitatea TV şi Antena 3, în ciuda boicotului instituit de PDL asupra celor două televiziuni.

După o oră de la lansare, la sediul de campanie a venit şi contracandidata sa, conservatoarea Liliana Mincă. Cele două s-au salutat, Liliana Mincă spunându-i lui Teo Trandafir că "Dumnezeu o va alege pe cea care este mai bună". AGERPRES