Jojo intr-o scena nud in filmul "Poker"

Cătălina Grama (Jojo), cunoscută publicului din emisiunile grupului umoristic "Divertis", va debuta pe 9 aprilie, pe marile ecrane, în "Poker", cel mai recent film marca Sergiu Nicolaescu, informează MediaPro Distribution.

După ce şi-a început cariera în muzică şi a cunoscut succesul alături de grupul umoristic Divertis, căruia i s-a alăturat în 2004, Jojo îşi începe prin intermediul "Poker" şi cariera în cinematografie.

Chiar dacă prima întâlnire cu actoria a avut-o alături de Divertis, între timp pasiunea lui Jojo pentru scenă s-a concretizat în obţinerea unor roluri importante în piese de teatru celebre precum: "Poker" şi "Opera de trei parale".

Tocmai de la interpretarea sa din piesa de teatru "Poker" a venit şi şansa debutului său în lungmetraj, Cătălina Grama fiind cooptată de regizorul Sergiu Nicolaescu în distribuţia filmului, pentru a da viaţă rolului principal feminin din noua sa comedie.

"Debutul meu în cinematografie este ireal de spectaculos, mai ales datorită lucrului alături de domnul Nicolaescu şi de ceilalţi colegi de echipă, care sunt nişte actori minunaţi", declară Cătălina Grama despre această experienţă cinematografică.