Traian Basescu este primul roman care conduce Duster

Traian Basescu a venit personal sa isi ridice masina de pe linia de asamblare, dupa ce sotia sa a platit-o pe loc. Seful statului s-a aratat incantat de noua achizitie.
"Sunt mandru ca sunt primul client al Automobile Dacia pentru modelul Duster. Nu voi renunta la Logan pentru ca mi se pare de prost gust sa conduci o masina 4X4 prin aglomeratia din Bucuresti. Voi folosi Duster-ul pentru drumurile grele, atunci cand voi merge la munte si in special iarna " a declarat presedintele Romaniei.

Cu aceasta ocazie, Traian Basescu a spus ca stie si bancul care spune ca "romanii prefera sa faca masini de teren decat sa isi refaca drumurile ", dar a tinut sa precizeze ca gluma nu face altceva decat sa arate valoarea masinii.

"Stiu ca masina a costat in jur de 71.000 de lei, dar sotia s-a ocupat de achitarea ei. Sunt foarte mandru ca sunt primul client pentru Duster, care poate fi varful de serie dal celor 7 masini produse la Pitesti. Eu am luat o masina cu toate optiunile, varf de gama si cred ca voi cere o analiza sa inlocuim masinile de teren din coloana oficiala cu Duster", a mai spus seful Statului.

Clientii care au comandat noul model vor putea intra in posesia masinilor dupa 18 aprilie, dupa evenimentul "Porti Deschise", cand vor fi prezentate masinile in showroom-uri.

Dealerii Dacia au primit pana la sfarsitul lunii martie circa 400 de comenzi pentru SUV-ul Duster, iar trei sferturi dintre clienti au optat pentru varianta 4X4 a modelului.

Duster a fost lansat pe 18 martie, iar modelul poate fi comandat in toata reteaua de dealeri, la preturi cuprinse intre 10.500 de euro si 15.600 de euro, cu TVA inclus, in functie de versiune.

La lansarea Duster, Dacia a anuntat ca primul client care va beneficia de SUV va fi Traian Basescu.